FAQ  |   Hledat  |   Seznam uživatelů  |   Statistiky  |   Registrace
  Nastavení  |   Soukromé zprávy  |   Přihlášení
  CHAT (0)  |   REKLAMA: www.FOTKY.info

PDA VERZE

MP3 Přehrávač Nokia N8
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.symbianforum.cz -> Symbian^3
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jurajcz
Nováček
Nováček


Založen: 08. 12. 2010
Příspěvky: 1
TYP TELEFONU: Nokia N8

PříspěvekZaslal: 22:48, středa, 8.12. 2010    Předmět: MP3 Přehrávač Nokia N8 Odpovědět s citátem

Dobrý den, mám tři dotazy ohledně hudebního přehrávače u Nokie N8:
1) Jak mám odstranit MP3jku z mobilu
2) Jak přejmenovat MP3jku v mobilu
3) Jak mám udělat, aby se mi seznam písniček zobrazil pouze podle interpretů a ne podle alb, ani podle názvů písní
Chápu, že ty dotazy jsou stupidní, ale opravdu si nevím rady a budu vděčný za nějaké rady icon_wink.gif[/b]
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kosmiklove
Veterán fóra
Veterán fóra


Založen: 06. 05. 2006
Příspěvky: 3751
TYP TELEFONU: Lumia 920 White

PříspěvekZaslal: 17:31, čtvrtek, 9.12. 2010    Předmět: Odpovědět s citátem

1) bud cez vstavaneho spravcu suborov alebo cez doinstalovany x-plore...hudba byva vacsinou ulozena na karte alebo kapacitke v zlozke music alebo sounds...

2) pokial myslis normalne premenovat tak to ide vyssie uvedenym sposobom...pokial chces premenovat ID3 tag alebo teda meno ktore ti zobrazuje uz v prehravaci tak ked listujes v zozname skladieb tak daj volby na danu pesnicku a tam detaily skladby

3) to myslim ze nejde...pokial dam zoradit podla interpretov tak mi prehra iba pesnicky od toho interpreta
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
opičák
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel


Založen: 27. 04. 2004
Příspěvky: 288
TYP TELEFONU: Nokia N8 Ostrava

PříspěvekZaslal: 13:41, pátek, 18.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit - zůstala mi ve vestavěném přehrávači složka (album) po odstraněných mp3 skladbách (je prázdná) a nedaří se mi ji odstranit. Není viditelná ani v prohlížeči souborů ani v x-ploreru (ani jako skrytá) jen v přehrávači. Při podržení prstu na této složce a volbě odstranit - píše hlášku "soubor je poškozený - operace byla zrušena". poradí někdo jak se toho zbavit? Dík
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Arny
Nováček
Nováček


Založen: 08. 07. 2005
Příspěvky: 72
TYP TELEFONU: N8+KOSS PortaPro, SGS i9000

PříspěvekZaslal: 16:10, neděle, 20.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

přes PC se ti to nepovedlo odstranic?
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
opičák
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel


Založen: 27. 04. 2004
Příspěvky: 288
TYP TELEFONU: Nokia N8 Ostrava

PříspěvekZaslal: 19:16, neděle, 20.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne nepovedlo. Složka prostě není nikde jinde naž v přehrávači vidět. Když připojím tel. k PC (i jako velkokapacitní úložiště), tak ji nevidím. Prostě se to někde kouslo v "systému" a je to tam. Zkoušel jsem i vytvořit album skladeb se stejným názvem alba a interpreta - skladby se uloží sice do této složky,ale když je chci odstranit, zůstane tam zase prázdná složka a při pokusu o smazání píše chybu.Pomohla by rada, kde to hledat a upravit v x-ploreru.
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
texi
Nováček
Nováček


Založen: 20. 02. 2011
Příspěvky: 2
TYP TELEFONU: Nokia N8 green

PříspěvekZaslal: 19:58, neděle, 20.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem stejný problém a nevěděl jsem jak to změnit, tak jsem dal telefon do továrního nastavení a potom jsem obnovil zálohu zpátky do mobilu a bylo to ok, ale na jednodušší způsob jsem nepřišel a taky by mě to zajímalo jestli to jde jednodušeji..
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
opičák
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel


Založen: 27. 04. 2004
Příspěvky: 288
TYP TELEFONU: Nokia N8 Ostrava

PříspěvekZaslal: 7:36, pondělí, 21.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem o tom uvažoval, zálohu mám. Jak se obnovila záloha? U N97 s tím nemám dobré zkušenosti. Mám na mysli obnovení programů, jejich nastavení atd. Nechce se mi vše znovu nastavovat, to raději snesu jednu prázdnou složku v přehrávači.
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
texi
Nováček
Nováček


Založen: 20. 02. 2011
Příspěvky: 2
TYP TELEFONU: Nokia N8 green

PříspěvekZaslal: 12:27, pondělí, 21.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

No udělal jsem zálohu všeho kromě hudebního přehrávače, a po obnovení to nebylo úplně v pořádku, hry zůstaly ale většinu aplikací jsem musel stahovat a instalovat znovu a potom jsem nakopíroval hudbu zpátky do mobilu a už se tam ty prázdné složky neobjevovaly. Ale je to docela drbačka no..
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
opičák
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel


Založen: 27. 04. 2004
Příspěvky: 288
TYP TELEFONU: Nokia N8 Ostrava

PříspěvekZaslal: 5:35, úterý, 22.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Já věděl, že to nepomůže, ale zkusil jsem to (oficiální rada podpory nokia) :

děkujeme, že jste kontaktoval Nokia Care.

V návaznosti na Váš dotaz Vám doporučujeme zkusit několik kroků, které by měli pomoci při odstranění potíží s hudební knihovnou. Nejprve Vám doporučujeme, abyste zkusil Obnovit knihovnu. je možné, že i přesto, že skladby již v telefonu nemáte, tak telefon je stále vidí. Sledujte následující postup:

Menu - Hudební přehrávač - Volby - Obnovit knihovnu.

Pokud by Vám výše popsaný postup nepomohl, doporučujeme Vám zkusit vrátit telefon do továrního nastavení příslušnou kombinací tlačítek nebo přímo prostřednictvím telefonu (Menu - Nastavení - Telefon - Správa telefonu - Tovární nastavení). Vrácením telefonu do továrního nastavení se Vám z telefonu neztratí žádná data, pouze se Vám změní nastavení, tzn melodie nebo tapeta (ty se Vám však neztratí, pouze bude potřeba je nastavit znovu). Po vybrání kombinace tlačítek *#7780# bude Váš telefon vyžadovat tzv. zamykací kód. Tento kód je již v telefonu přednastavený a je to 12345, pokud jste si jej sám nezměnil.

V případě, že by i tento postup nepomohl, máte možnost vyzkoušet resetování přístroje pomocí následující kombinace tlačítek *#7370#. Po zadání této kombinace bude telefon taktéž požadovat zamykací kód, který je přednastavený od Nokie jako 12345, pokud jste ovšem tento kód nezměnil. Upozorňujeme Vás, že po zadání této kombinace tlačítek, budou všechna data ve Vašem telefonu smazána. Proto Vám doporučujeme data zálohovat.

Pokud ovšem nechcete provádět formátování telefonu, máte možnost navštívit autorizovaný servis Nokia. Seznam všech autorizovaných servisů naleznete na níže uvedené internetové adrese:

http://www.nokia.cz/kde-koupit/shoplocator-new



VIVAT NOKIA !!!! To se někdo zapotil !!!!
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kosmiklove
Veterán fóra
Veterán fóra


Založen: 06. 05. 2006
Příspěvky: 3751
TYP TELEFONU: Lumia 920 White

PříspěvekZaslal: 15:21, úterý, 22.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co viac by si chcel?
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
opičák
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel


Založen: 27. 04. 2004
Příspěvky: 288
TYP TELEFONU: Nokia N8 Ostrava

PříspěvekZaslal: 5:35, středa, 23.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Kosmiklove napsal:
tak co viac by si chcel?


Máš pravdu - co vlastně bych víc chtěl. Asi jen tohle: obnovu knihovny udělá jako první i cvičená opice pokud někdy viděla symbian. A další rady typu "udělejte soft reset a když nepomůže tak hard reset" .... nezlob se, ale to můžu sedět na podpoře i já, protože nokie tohle píše při každé byť sebemenší závadě v systému. Ale beru, že jsem pro nokii běžný uživatel, tak proč se se mnou bavit jinak? Prostě jin stačí tuhle kouzelnou větičku nastavit jako výchozí pro každý dotaz a mají vyřešeno. Možná jsem dal podnět pro vyřešení problému v další verzi aktualizace, ale i o tom pochybuji - nokie jde v některých věcech systémem " kupředu zpět". Budu srovnávat s N97, kterou jsem vlastnil dřív - tak šla knihovna editovat přímo v mobilu, řadit podle alb, interpretů ... N8 tohle neumí.
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kosmiklove
Veterán fóra
Veterán fóra


Založen: 06. 05. 2006
Příspěvky: 3751
TYP TELEFONU: Lumia 920 White

PříspěvekZaslal: 15:08, středa, 23.02. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

opičák tak ale ide o to ze oni ti ani nemaju ako poradit...

zrejme sa stala chyba niekde v systeme a oni ti na podpore nepovedia ze hackni si telefon a edituj/zmaz tento subor...
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
prokop
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník


Založen: 10. 09. 2006
Příspěvky: 1249
TYP TELEFONU: SX1 fw15, E61fw 3.x, 2x E71 fw 100.x, 2x E5 fw 101.x, C6, Xperia P, BB 9000, L520 SuperShit...

PříspěvekZaslal: 1:34, pondělí, 22.08. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry že téma otevírám po tak dlouhé době, ale narazil jsem na něj v souvislosti s jiným tématem, a měl bych konkrétní řešení.
Pokud se někdo chce trápit s tím interním Hudebním přehrávačem, a stane se mu nějaká taková věc (u toho zmetku jsou podobné potíže dost časté):

Smažte obsah složek E(F):/private/101FFC31/ a E(F):/private /101FFca9/ . Poté obnovte Hudební knihovnu. Nepomůže-li to, smažte ještě obsah složky E(F):/101ff8857/Cache/, a znova obnovte Hudební knihovnu.

Předpokládám že file systém S^3 telefonů je v tomhle stejný jako u starého dobrého s60v3, a u s60v5, kde tohle pomohlo v podobných případwch zatím cšem komu jsem to poradil. Kdyžtak sorry, ale tohle je celkem běžný problém toho zmetku, a jeho řešení není zas až tak moc známé.

Doporučuju ale na celý ten zmetek se vykašlat, a používat kvalitnější přehrávač - ideální je myslím TTpod (bohužel, kdo si nezažádal o vygenerování OPDA certifikátu před vyvrcholením Elopokalypsy 21.6.2011 mad2.gif , tomu díky soudruhům ze severu zbývá jen PNHT flash hack, nebo se musí obejít nez TTpodu )
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
amrtin
Nováček
Nováček


Založen: 15. 02. 2008
Příspěvky: 28
TYP TELEFONU: E51+E65

PříspěvekZaslal: 21:49, středa, 24.08. 2011    Předmět: Odpovědět s citátem

- ideální je myslím TTpod (bohužel, kdo si nezažádal o vygenerování OPDA certifikátu před vyvrcholením Elopokalypsy 21.6.2011 , tomu díky soudruhům ze severu zbývá jen PNHT flash hack, nebo se musí obejít nez TTpodu...
OPDA už zase funguje!Před chvílí jsem se tam znovuzaregistroval a čekám na certifikát.
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.symbianforum.cz -> Symbian^3 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory